8 martie… O zi frumoasă să îi fac o bucurie mamei mele!

Cu acest gând au pornit lupișorii centrului nostru local. Cu ocazia sărbătoririi zilei mamei, ramura de lupişori a pregătit o serbare pentru comunitatea bisericii Adormirea Maicii Domnului, comunitatea din care facem parte. Desigur, fiecare spectacol necesită câteva repetiții pentru a ieși bine, iar copiii având această dorință, și-au dăruit o parte din timpul lor pentru a veni la biserică si a repeta din greu pentru ziua mult aşteptată.

Duminică, 8 martie, dis-de-dimineață, lupișorii, plini de entuziasm și de nerăbdare, au susținut sceneta, încântându-și mamele cu poezii și cântece (existând chiar momente la care au interacţionat cu ele) pline de complimente și de iubire.

Și ca să vă lămuresc mai bine cum s-a desfășurat întreaga activitate, am să vă fac un mic rezumat. Înainte de momentul poeziilor și al cântecelor, pentru a fi cât mai originali, copiii au avut drept introducere o mică interpretare teatrală. Şase băieți se duceau spre casă și se plângeau că nu și-au învățat poeziile pentru serbare până când s-au oprit și au început să-și imagineze spectacolul perfect. De aici încolo, mamele au avut parte numai de surprize și bucurii din partea copiilor, care au reușit să transmită perfect mesajul acestei zile în candrul unei serbări reuşite. Toată munca depusă la repetiții a dat roade.

,, De aceea astăzi, mamă,

Eu braţele-ţi întind,

Căci vreau pe sub năframă

Tot gâtul să-ţi cuprind. “

 

Gata oricând!

Theodora Bratu

Leave a Reply

Close