Exploratorii la Aventura Parc

Sâmbăta trecută, exploratorii s-au trezit dis-de-dimineață și au pornit spre Brașov. Drumul până acolo a fost lung, dar frumos, presărat cu jocuri și distracție. Pe drum ne-am întâlnit cu niște cercetași din Bușteni și când am ajuns în gară am făcut un bans împreună cu ei.

Când în sfârșit am ajuns la Aventura Parc, eram nerăbdători să ne luăm echipamentul și să plecăm pe trasee. Într-o clipitムam făcut instructajul și am pornit la distracție, printre copaci. Am început ușor, cu un traseu galben sau cu unul verde, iar apoi ne-am aventurat pe cele albastre, roșii, unii chiar și pe cel negru. După ce ni s-a terminat timpul de căƒţăƒrare, am plecat încet, încet, înapoi spre gară. Ne-am oprit la un mic picnic în parc, unde ne-am și jucat. Cu toții eram obosiți, dar fără joacムnu-i distracție, corect?

Odată urcați în tren ne-am odihnit, unii chiar au adormit. Nici drumul de întoarcere n-a fost mai prejos, căci dupムcum bine știți, cercetașii se distrează tot timul. A fost o zi lungă și frumoasă acompaniată de râsete și voie bună.

În concluzie, nu contează neapărat unde ești, contează mai mult cu cine ești. Dacă aveți și voia bună la voi, cu atât mai bine.

Andreea Dragomir

Leave a Reply

Close