FITI GATA

Fiți gata!

A strigat cineva ,,când începe noul an cercetășesc”?

Ecoul s-a auzit până la cercetașii centrului local ,,Adormirea Maicii Domnului” care s-au adunat plini de voie bună, astăzi, 5 octombrie pentru a da startul unui nou început de an cercetășesc. În cântec de chitară și glasuri voioase, am participat cu toții la Sfânta Liturghie pentru a-l ruga pe Domnul să ne călăuzească pașii în drumul ce urmează. Apoi, fluierul liderilor ne-a chemat la careu pentru a ne saluta așa cum se cuvine: prin prezentarea patrulelor. Printre noi, s-au aflat multe chipuri noi care au venit pentru prima oară aici. Cu toții am fost nerăbdători să ne cunoaștem mai bine unul cu celălalt.

1-IMG_6930Ghidați de motto-ul acestui an, „Cercetășia trebuie să fie mai activă în slujire, mai degrabă decât inactivă în ceea ce privește răul.”, departamentul de programe, responsabil cu întreaga activitate a zilei, a pregătit un moment artistic cu ajutorul seniorilor, pentru a lansa provocările zilei.

2-IMG_6969Seniorii au intrat foarte bine în rol, iar cercetașii au înțeles rapid ce au de făcut. De aici, totul a mers ca pe roate. Ne-am împărțit pe ramuri de vârstă și am trecut la treabă. În acest timp, nu numai că am muncit împreuna, dar am avut timp să ne cunoaștem și cu cei noi.

3-IMG_6981Rezultatul final? Lupișorii ne-au uimit cu desenele lor, temerarii ne-au impresionat cu talentul actoricesc, iar exploratorii ne-au încântat cu melodii compuse și interpretate de ei.

Misiune îndeplinită! Toți au reușit să transmită mesajul motto-ului și suntem convinși că după această zi, nimeni nu îl va uita. Am plecat înapoi la casele noastre nerăbdători pentru provocările ce ne așteaptă în acest an.

Gata oricând!

5-IMG_20141005_130042

Theodora Bratu

Leave a Reply

Close