Targ de Icoane

Târgul de icoane

Temerarii din centrul nostru local și-au propus să meargă într-o excursie și pentru asta s-au gândit să fac un proiect de strangere de fonduri. Sărbătoarea Paștelui se apropia, așa că au ales să picteze icoane cu teme legate de sărbătoarea Învierii.

111

Ana-Maria Bacoiu povestește „Mai întâi am discutat cu liderii cum să ne organizăm, aceștia ne-au ajutat cu o parte din materiale, pe urmă ne-am împărțit în trei echipe: prima echipă s-a ocupat cu tăiatul lemnelor, a doua grupă era resonsabilă cu şlefuitul lemnelor, iar a treia au desenat si pictat icoanele. Toată activitatea a durat aproape trei săptămâni. Trei săptămâni în care noi ne-am întâlnit și am lucrat împreună, am pus pasiune și bunăvoință.

Duminică, 5 aprilie, în sărbătoarea Învierii pentru credincioșii catolici, ne-am strâns cu toții la biserică, plini de entuziasm și cu zâmbetul pe buze, pregătiți de marele eveniment. Totul a decurs foarte bine, oamenii chiar au apreciat munca noastră și au cumpărat icoanele, unii chiar câte două sau trei.

11130183_819375028111642_6314166846173782212_n

Pentru mine, această activitate a fost o experiență foarte frumoasă pentru că am simțit adevăratul spirit de echipă, împreună, ajutându-ne unii pe alții, reușind tot ce ne-am propus.

Le mulțumim liderilor care ne-au fost alături pentru ca totul să fie o reușită. Au fost un element important în toată activitatea, ne-au încurajat și am simțit că avem mereu un sprijin.

Așadar, totul a ieșit minunat… Acum, urmează excursia. De abia astept!!! Revin cu informații noi!”.

Leave a Reply

Close